Available positions

Internationell Projektsäljare

Är du tekniskt intresserad och drivs av att göra affärer och skapa långsiktiga kundrelationer? Trivs du med att arbeta internationellt i en varierad och utvecklande miljö? Som projektsäljare på ABECE får du följa dina kunder under hela processen där du får använda både din tekniska expertis och förmåga att skapa nya affärsmöjligheter. ABECE är världsledande inom sin bransch, följ med på resan du också!

Sök redan idag!

Läs mer här

Resemontör

Är du tekniskt intresserad, drivs av nya möten och söker variation i ditt arbete? Nu söker vi dig med erfarenhet inom industrin som vill arbeta på ett familjärt företag samtidigt som du har hela världen som din arbetsplats.

Sök redan idag!

Läs mer här

Teknisk inköpare

Vill du skapa långsiktiga affärsrelationer och vara med och utveckla processer i ett globalt företag? Trivs du med att arbeta nära produktion och kund? Som inköpare på ABECE får du möjligheten att arbeta brett med både strategiskt och operativt inköp. Här får du utvecklas inom internationell handel och kombinera ditt tekniska intresse med din goda affärsmässighet och relationsskapande förmåga.

Sök redan idag!

Läs mer här

Click for images & video